ILCA GP4 14–15 september

  • 9 sep 2024

14–15 september arrangerar Torshälla Segelsällskap GP4 för ILCA (tidigare Laser) vid Jollebasen Mälby. Kom gärna ner till Mälby, eller ut på Blacken och känn på stämningen...

 

Vi säljer hamburgare och fika i klubbhuset. Grand Prix-serien är högsta serien i Sverige med fem deltävlingar under året. Vi har i skrivande stund 67 anmälda jollar.

Vi vill tacka våra sponsorer:

Torshälla Segelsällskap är stolta över att samarbeta med Moory, Sveriges nyaste och redan bredaste butik för båttillbehör. Med en passion för att göra båtlivet enklare och roligare, erbjuder Moory kvalitetsprodukter från de bästa varumärkena i Sverige och Europa. För oss seglare innebär det att vi alltid kan hitta rätt utrustning i rätt tid, och med Moorys galet snabba leveranser och världens bästa kundtjänst blir köpupplevelsen dessutom lika smidig som pålitlig. Behöver du uppdatera och köpa utrustning för segling kan vi med fördel rekommendera att du gör det hos Moory. Och du som är motorbåtsfantast - oroa dig inte, Moory säljer även allt du kan behöva på sjön.

Mer information:

Mer information, seglingsföreskrifter och resultat finns på Sailarena